Reisprogramma Bandos Maldives

1
1

1: Malé - Bandos

U arriveert vandaag op de internationale luchthaven van Malé, de hoofdstad van de Malediven. U wordt van harte welkom geheten door een vertegenwoordiger van Bandos Maldives die u zal begeleiden naar de haven. In ca. 15 minuten vaart u per snelle boot naar het resort, gelegen in het Noordelijke Ari Atol, op slechts 7 kilometer van de luchthaven. Een korte boottocht naar een klein paradijsje!

U verblijft hier de komende nachten op basis van halfpension. Indien gewenst is het ook mogelijk om uw verblijf te upgraden naar volpension of All-Inclusive.

  • ★★★+ Bandos Maldives (3n)

Bandos Maldives (water villa)

2
2

2 & 3: Malediven

Vrije dagen op het prachtige eiland Bandos. U kunt heerlijk ontspannen bij het zwembad met een goed boek, of al snorkelend de omliggende wateren verkennen. Eventueel kunt u ook genieten van een behandeling in de exclusieve spa. In het watersportcentrum kunt u evt. kayaks huren. Bent u een duiker? Loopt u dan zeker even binnen bij de professionele duikschool waar het enthousiaste personeel u alles kan vertellen over de mogelijkheden.

4
4

4: Bandos – Malé

U reist vandaag per boot in ca. 15 minuten terug naar Malé. Uw boottransfers worden zorgvuldig gepland samen met het personeel van het resort om zo een zo goed mogelijke aansluiting op uw internationale vlucht te kunnen garanderen. In Malé wordt u weer netjes afgezet bij de internationale terminal.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat