Reisprogramma Authentieke privécruise Mekongdelta Vietnam

1
1

1: Start van uw privécruise Mekongdelta

Na het ontbijt maakt u zich klaar voor 3 interessante dagen! U maakt namelijk een indrukwekkende privécruise dwars door de Mekongdelta. Nadat u aan boord bent gestapt van de Mango Cruise, wordt u welkom geheten met een heerlijk verfrissend drankje, terwijl de boot koerst zet richting Tra On. Na de smakelijke lunch bereikt u de Mang Thit rivier, waar de rivier zich vertakt in vele kleinere rivieren.

Vanmiddag gaat u bij een dorpje van boord om een mooie wandeling te maken met uw gids. U komt meer te weten over de lokale manier van leven hier in het zuiden van Vietnam. In de namiddag is er tijd om te ontspannen aan boord en kunt u bij goed weer genieten van een mooie zonsondergang. U dineert aan boord, alvorens u zich klaarmaakt voor de nacht. U overnacht vanavond aan boord van de Mango Cruise op het water. Een zeer bijzondere ervaring!

  • ★★ Mango Cruises (2n)

Uw eigen sampan

2
2

2: Privécruise Mekongdelta

In de ochtend krijgt u ontbijt geserveerd aan boord en maakt u zich klaar om het plaatsje Vung Liem per fiets te verkennen. U bezoekt o.a de Cao Dai tempel en de bruisende lokale markt. Na deze heerlijke fietstocht is het tijd voor een welverdiende lunch aan boord en vaart de boot verder naar Mo Cay.

Eenmaal aangekomen staat opnieuw een leuke wandeling op het programma tijdens welke uw gids u uiteraard weer voorziet van interessante informatie over het lokale leven. U dineert en overnacht wederom aan boord van de boot.

Lunchen aan boord

3
3

3: Einde van uw Mango cruise

Vroeg in de ochtend krijgt u ontbijt geserveerd en koerst de boot via de An Hoa rivier naar My Tho. In Phong Nam maakt u nog een fietstocht en een tocht in een kleinere sampan door de Ba Sau kanaaltjes, welke geheel groen zijn door de kokosplanten. Deze groene kanalen geven een tropisch aanblik!

In Ben Tre gaat u van boord en neemt u afscheid van het personeel. Vervolg van uw reis door Vietnam.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat