Reisprogramma Anantara Quy Nhon Villas: luxe villa's in Vietnam

1
1

1: Aankomst Anantara Quy Nhon Villas

U arriveert vandaag nabij Vietnam ’s tweede belangrijke havenstad: Quy Nhon. Waarschijnlijk komt u vandaag vanuit Ninh Vanh Bay (bij Nha Trang) of Hoi An. De stad Quy Nhon staat bekend om haar uitstekende visgerechten en daar kunt u de komende dagen dan ook heerlijk van genieten. Quy Nhon is nog zeer ongerept en er zijn dan ook weinig toeristen die dit plaatsje bezoeken. Uw accommodatie is buiten de stad gelegen aan de kust, omringd door bergen.

Bij aankomst wordt u afgezet bij uw accommodatie.

  • ★★ Anantara Quy Nhon Villa’s (3n)

Villa met eigen zwembad

2
2

2 & 3: Anantara Quy Nhon Villas

Vrije dagen die u geheel naar eigen inzicht kunt indelen. U kunt genieten van uw heerlijke accommodatie, gelegen aan het strand. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om bijvoorbeeld te gaan vissen op zee of om te gaan snorkelen.

Indien u geïnteresseerd bent in ruïnes dan is het aan te raden om de omgeving van Quy Nhon te verkennen. Er zijn hier veel oude gebouwen die dateren uit de Champa periode, meer dan duizend jaar oud en overwoekerd door de natuur. Bij uw verblijf in het Anantara Quy Nhon Villa’s is fietsenhuur inbegrepen. U kunt er ook zelf met de fiets op uittrekken om de omliggende vissersdorpjes te verkennen.

Uw accommodatie organiseert dagelijks een aanbod aan activiteiten, informeert u bij de receptie naar de mogelijkheden en tarieven.

De spa met uitzicht

4
4

4: Einde arrangement

Vandaag komt uw verblijf in het prachtige Anantara Quy Nhon Villa’s tot een einde. Vanuit hier kunt u bijvoorbeeld over land verder reizen naar Ninh Vanh Bay, Nha Trang of Hoi An. U kunt er ook voor kiezen om een binnenlandse vlucht naar een andere bestemming te nemen.

Bent u op zoek naar een mooie volgende bestemming? Bekijk dan ons Six Senses Ninh Vanh Bay arrangement!

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat