Reisprogramma Amanzoe

1
1

1: Aankomst Amanzoe

Vandaag gaat er een unieke ervaring van start. U zal de komende dagen verblijven in het exclusieve Amanzoe, wat gelegen is in het oosten van de Peloponnesos.

U bereikt deze accommodatie per huurauto, privétransfer, of per helikopter. Uw schitterende kamer met eigen 'plunge pool' bevindt zich nabij het iconische hoofdgebouw. Het design van uw kamer is minimalistisch, maar ademt tegelijkertijd luxe, wat kenmerkend is voor Aman. Mocht u willen ontspannen aan het strand, dan wordt u in stijl vanaf het hoofdgebouw in 10 minuten naar de exclusieve Beach Club gebracht, wat gelegen is aan een fijn zandstrand.

Na aankomst wordt u warm ontvangen door de medewerkers van Amanzoe en naar uw kamer begeleid. De rest van de dag heeft u vrij te besteden.


  • ★★★★★ Amanzoe (3n)

Pool pavilion

2
2

2 & 3: Amanzoe

Vrije dagen die u geheel naar eigen inzicht kunt besteden. U kunt gebruik maken van de fantastische faciliteiten van Amanzoe. Er verschillende zwembaden, de Beach Club, een fitnessruimte, een tennisbaan en er worden yoga- en pilateslessen gegeven. Uiteraard ontbreekt het niet aan een fantastische spa, waar u kunt reserveren voor bijvoorbeeld een heerlijke massage of gezichtsbehandeling. Er zijn daarnaast verschillende sportactiviteiten die u ter plekke kunt boeken, of u kunt een bootexcursie maken naar een van de nabij gelegen eilanden.

Met uw huurauto, of met een lokale gids die u ter plekke bij Amanzoe kunt boeken, is het absoluut de moeite om het schiereiland zelf te verkennen. Het theater van Epidaurus en de tempel van Asklepios zijn een absolute 'must-see', maar breng ook zeker een bezoek aan Mycenae, Didima en de prachtige stad Nauplion.

4
4

4: Vertrek

Vandaag komt uw verblijf in het unieke Amanzoe helaas alweer tot een einde. U geniet nog eenmaal van een zeer smakelijk ontbijt alvorens u uw koffers pakt en uw reis door Griekenland vervolgt.


Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat