Reisprogramma Amanzoe

1
1

1: Aankomst Amanzoe


U zal de komende dagen verblijven in het exclusieve Amanzoe, gelegen is in het oosten van de Peloponnesos.

U bereikt deze accommodatie per huurauto, privétransfer, of per helikopter. Uw schitterende kamer met eigen 'plunge pool' bevindt zich nabij het iconische hoofdgebouw. Het design van uw kamer is minimalistisch, maar ademt tegelijkertijd luxe, wat kenmerkend is voor Aman. Mocht u willen ontspannen aan het strand, dan wordt u in stijl vanaf het hoofdgebouw in 10 minuten naar de exclusieve Beach Club gebracht, gelegen aan een fijn zandstrand.

Na aankomst wordt u warm ontvangen door de medewerkers van Amanzoe en naar uw kamer begeleid. De rest van de dag heeft u vrij te besteden.

  • ★★★★★ Amanzoe (3 nachten)
" We willen jullie graag laten weten hoe we het gehad hebben: in één woord geweldig!!! Hulde voor Tico en de plaatselijke agenten! We zullen jullie bij iedereen aanbevelen."
Ron & Marieke

Pool pavilion

2
2

2 & 3: Amanzoe


Vrije dagen waarin u gebruik kunt maken van de fantastische faciliteiten van Amanzoe. Er zijn verschillende zwembaden, de Beach Club, een fitnessruimte, een tennisbaan en er worden yoga- en pilateslessen gegeven. Uiteraard ontbreekt het niet aan een heerlijke spa, waar u kunt reserveren voor bijvoorbeeld een fijne massage of gezichtsbehandeling. Er zijn daarnaast verschillende sportactiviteiten die u ter plekke kunt boeken, of u kunt een bootexcursie maken naar een van de nabij gelegen eilanden. Met een huurauto of een lokale gids, is het absoluut de moeite om het schiereiland verder te verkennen. Het theater van Epidaurus en de tempel van Asklepios zijn een absolute 'must-see', maar breng ook zeker een bezoek aan Mycenae, Didima en de prachtige stad Nauplion.

4
4

4: Vertrek


Vandaag komt uw verblijf in het unieke Amanzoe helaas alweer tot een einde. U geniet nog eenmaal van een zeer smakelijk ontbijt alvorens u uw koffers pakt en uw reis door Griekenland vervolgt.

Wij zien uw offerteaanvraag met interesse tegemoet zodat wij een reisprogramma op maat voor u kunnen uitwerken inclusief het Amanzoe. Ter inspiratie verwijzen wij u graag naar onze voorbeeldreis Griekenland Deluxe, waar het Amanzoe reeds onderdeel van is.


Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat