Reisprogramma Amankila

1
1

1: Aankomst Amankila

Vandaag arriveert u in het adembenemend mooie Amankila. Dit hotel is zonder twijfel een van de mooiste hotels van Indonesië. U bevindt zich hier op een rustige locatie aan de oostkust van het eiland Bali. Geniet deze dag van uw prachtige kamer en de verdere faciliteiten van het verblijf, zoals een fijne wellness, het indrukwekkende zwembad en het privéstrand. Het zal u aan niets te kort komen tijdens uw verblijf hier, aangezien service hoog in het vaandel staat.


  • ★★★★★ Amankila (3n)

Amankila

2
2

2 & 3: Amankila

Vrije dagen die u geheel naar eigen inzicht kunt invullen. Het Amankila biedt een aantal bijzondere activiteiten aan. U kunt aan boord stappen van een cruise die u naar de Lombok Strait vaart. Hier kunt u de onderwaterwereld bewonderen tijdens het snorkelen of duiken. Ook behoren surflessen tot de mogelijkheden, iets waar Bali bekend om staat. Daarnaast kunt u prachtige fietsen in de omgeving, of een bezoek brengen aan de Goa Lawah grot, of Ujung, een drijvend paleis. Als u toe bent aan meer ontspanning dan kunt u uzelf in de watten laten leggen in de wellness, om vervolgens te relaxen op het privéstrand."We hebben een fantastische reis gehad!! Alles was uitstekend geregeld. De hotels waren goed; soms zaten er echte pareltjes tussen. Ook de excursies waren uitstekend verzorgd. Kortom: deze reis krijgt van ons 11 op 10! Wij willen jullie bedanken; steeds kregen wij direct antwoord op al onze vragen en alles was prima in orde. Wij hopen in de toekomst zeker nog eens bij jullie te boeken. Bedankt!!"
Sofie & Yvan

Activiteiten Amankila

4
4

4: Vertrek

Vandaag komt er een einde aan deze bijzondere ervaring in het Amankila. In de ochtend kunt u nog genieten van een voortreffelijk ontbijt, alvorens u uw reist voortzet.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat