Logo bg white

Amangani

4-daags arrangement Rocky Mountains
Vanaf € 1.480,00 p.p.
mei t/m oktober & december t/m maart
Fraukje 4888
Heeft u vragen?
×

Stijlvol verblijf in Amangani

Het luxueuze Amangani is gelegen aan de voet van het indrukwekkende Grand Teton National Park en is daarmee de ideale uitvalbasis voor diegene die graag buiten actief zijn. In de winter kunt u in de omgeving schitterend skiën en andere wintersportactiviteiten beoefenen en in de zomer kunt u hier o.a. fantastische wandelen, vissen, of fietsen.

U bereikt deze magische plek met uw huurauto, of u vliegt naar Jackson Hole Airport, wat de bereiken is uit verschillende grote steden van de Verenigde Staten.

Vanuit alle 40 suites is er uitzicht op de bergen en de verbluffend mooie vallei. Het design van de kamers is hedendaags en minimalistisch, wat het kenmerk is van de Aman-hotels wereldwijd. Het Amangani beschikt verder over een schitterend, 35 meter lange infinity pool, een uitstekende spa, een fitnesscentrum en een studio waar yoga, of pilates beoefend kan worden.

Vanuit het restaurant heeft u uitzicht over de Snake River Valley en met sneeuw bedekte bergen in de verte. U kunt hier genieten van een voortreffelijk ontbijt en in de avonduren wordt hier het diner geserveerd. Vanaf 15:00 uur kunt u een drankje nuttigen in de Grand Terrace Bar, of in de Zinc Bar.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst Amangani

Vandaag arriveert u in Jackson Hole waar u de komende dagen zal verblijven in het stijlvolle Amangani, onderdeel van de exclusieve Aman-keten. Het Amangani ligt op bijna 2.000 meter hoogte en op een steenworp afstand van het Grand Teton National Park en Yellowstone National Park. Het hotel beschikt over 40 kamers, welke allen een prachtig design hebben. Het ontbijt is de komende dagen inbegrepen.

De middag kunt u gehele naar eigen inzicht invullen. U kunt alvast een prachtige wandeling maken in de omgeving van Amangani.


  • ★★★★★ Amangani (3 nachten) Blank

Amangani in wintertijd

2
2

2 & 3: Amangani

Indien u hier in het voorjaar, of de zomer bent dan heeft u kans om dierenleven zoals zwarte beren, grizzlyberen, bizons, herten, wapiti's, of bokken te spotten tijdens een wandeling, of fietstocht. Het is te adviseren om er met een gids op uit te trekken. Zij weten vaak de beste plekken om dit bijzondere dierenleven te spotten. Tico informeert u graag over de mogelijkheden en extra kosten voor een gids. Ook de fanatieke vogelaar kan zijn, of haar hart ophalen hier. Er zijn in deze omgeving namelijk meer dan 300 soorten vogels gespot, van de Amerikaanse zeearend, tot de bergsialia, tot de Canadese kraanvogel. Met een beetje geluk kunt u in deze periode genieten van een prachtige wilde bloemenzee. Verder kunt u een balletje slaan op de tennis- of golfbaan, of een dagtrip maken naar het Yellowstone National Park.

In de winter is er tevens een hoop te beleven in deze omgeving. Vanaf half november transformeert de vallei in een wit wonderland en dit duurt doorgaand tot zeker eind maart. In deze omgeving kunt u schitterend skiën, of snowboarden, maar ook snowshoeing en hondensleeën behoren tot de mogelijkheden.

Activiteiten rondom Amangani

4
4

4: Vertrek

Vandaag komt uw verblijf in het Amangani helaas alweer tot een einde. Opgeladen en wel zet u uw reis door de Verenigde Staten voort, maar niet voordat u eerst nog geniet van een voortreffelijk ontbijt!

Prijsindicatie voor een verblijf in het stijlvolle Amangani

Voor een verblijf van 3 nachten in het prachtige Amangani dient u zeker rekening te houden met € 1.480 per persoon. De prijsverschillen tussen de verschillende seizoenen zijn fors. Houdt u er daarom rekening mee dat de prijs kan afwijken van het bovenstaande.


Direct offerte aanvragen
Fraukje van Nes • Reisexpert Rocky Mountains

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Tico als organisator van uw droomreis door de Verenigde Staten

Al sinds 1993 organiseren wij de mooiste reizen naar verre bestemmingen wereldwijd. Onze passie en deskundigheid komt tot uiting in alle aspecten van uw reis door de Verenigde Staten. Wij kennen het land uit eigen ervaring en kunnen u dan ook uitstekend assisteren bij eventuele vragen!

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed en snel van dienst te zijn. Onze reisspecialisten zullen dan ook altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw verzoek. Binnen enkele dagen ontvangt u een gedetailleerd reisprogramma op maat.

Beste lokale partners

Wij werken samen met de beste lokale partners en dat is interessant in de Verenigde Staten, omdat ons lokale agentschap kwalitatief goede excursies aanbiedt. Dit is een absolute meerwaarde voor uw reis naar de VS!

Unieke ervaringen

Samen met u stellen we een unieke reis samen, gebaseerd op úw wensen en voorkeuren. Geniet van een gastronomische wandeling, maak een spectaculaire helikoptervlucht of woon een sportwedstrijd of awardshow bij.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat