Reisprogramma Ahaspokuna Bush Walks Camp Sri Lanka

1
1

Aankomst Ahaspokuna

Vandaag arriveert u in het bijzondere Ahaspokuna Bush Walks Camp. Vanaf de parkeerplaats is het nog zo’n 20 minuten lopen naar het kampement. Tijdens deze wandeling hoeft u zich geen zorgen te maken over de bagage. Uw bagage wordt naar het kamp gebracht door een van de porters. U verblijft de komende nachten in een zeer exclusief kampement, voorzien van al het comfort. Bij uw verblijf zijn alle maaltijden, wandelingen (in een klein groepje) en geselecteerde drankjes inbegrepen.

Na een heerlijke lunch kunt u ontspannen of u kunt ervoor kiezen om deel te nemen aan de ca. 3 uur durende boswandeling. De wandeling voert u door de bosrijke omgeving. U sluit de middag af bij een uitzichtpunt waar u een prachtig zicht heeft op de ondergaande zon. U dineert vanavond bij het kampvuur onder een sterrenhemel.

  • ★★★ Ahaspokuna Bush Walks Camp (3n)

Uw comfortabele tent

2
2

2 & 3: Ahaspokuna

Vrije dagen in deze natuurrijke omgeving die u geheel naar eigen inzicht kunt indelen. U kunt deelnemen aan de activiteiten en wandelingen die georganiseerd worden door de accommodatie (inbegrepen) of helemaal tot rust komen in bij uw accommodatie in deze heerlijke rustgevende omgeving.

‘s Ochtends vroeg kunt u deelnemen aan een ca. 1 uur durende wandeling. Dit is een heerlijke actieve manier om de dag te beginnen waarbij u het wildleven wakker ziet worden. Na de wandeling kunt u genieten van een heerlijk ontbijt. In de loop van de ochtend kunt u deelnemen aan een 3 uur durende wandeling door graslanden en het bos. Indien het weer het toelaat kunt u een verfrissende duik nemen op de top van de Gan Ella Waterval. Bij terugkomst in het kamp staat er een smakelijke lunch op u te wachten. Na de lunch heeft u de tijd om heerlijk te ontspannen en te genieten van uw accommodatie in deze natuurrijke omgeving.

‘s Avonds kunt u deelnemen aan een ca. 3 uur durende avondwandeling.

Ontspannen bij het kampvuur

4
4

4: Einde van uw Ahaspokuna arrangement

Vanochtend kunt u voor het ontbijt nog deelnemen aan een wandeling. Na het ontbijt maakt u zich klaar voor de ca. 5 kilometer lange wandeling terug naar de parkeerplaats. Houdt u er rekening mee dat dit een andere en langere wandeling is dan wanneer u in het kamp arriveerde. U vervolgt uw reis door Sri Lanka, einde van uw Ahaspokuna Bush Walks Camp arrangement.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat