Logo bg white

Vacature ervaren reisspecialist

We breiden ons team graag uit en zijn per direct op zoek naar een enthousiaste ervaren reisspecialist. We bieden veel vrijheid, een leuke werkplek in hartje Amsterdam en een geweldig, exclusief product!

Vacature ervaren reisspecialist


We breiden ons team graag uit en zijn per direct op zoek naar een enthousiaste en ervaren senior reisspecialist! Als reisspecialist ben je bij Tico verantwoordelijk voor het gehele proces: van het inventariseren van de wensen van de klant, tot het uitstippelen van een geweldige reisroute en een gedetailleerd reisprogramma. Niet alleen onderhoud je het contact met je klant, ook het daadwerkelijk uitzetten van de reis en het contact met de agent vallen onder je taken. Een zeer divers takenpakket dus, waar je al je kennis, reiservaring én enthousiasme in kwijt kunt.

De Tico aanpak is persoonlijk en kwaliteit gaat voor kwantiteit. Onze reizen zijn veelal gebaseerd op luxe en exclusieve accommodaties en professioneel en persoonlijk contact is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Je krijgt de tijd om klanten deskundig advies te geven over de te maken reis. Kennis over de bestemmingen is daarbij essentieel en onmisbaar. Als senior reisspecialist verwachten we dat je tenminste 3 van de hieronder genoemde bestemmingen kent en ervaring hebt met de functie, zodat je kennis en ervaring direct kunnen worden ingezet en je op deze landen ingewerkt kunt worden. Zo kun je zo snel mogelijk zelfstandig aan het werk.

Aangezien je in direct contact staat met zowel klanten als agenten is uitstekende schrijf- en spreekvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal een vereiste. Je moet het daarnaast (uiteraard na de inwerkperiode) leuk vinden om zelfstandig aan het werk te gaan.


Een overzicht van ons wensenlijstje:

 • Je hebt uitgebreide reiservaring en passie voor minimaal 3 van de volgende reisbestemmingen: Verenigde Staten, Nieuw-Zeeland, Mauritius, Namibië, Botswana, Japan, Zuid-Korea, Vietnam.
 • Aanvullende reiservaring en passie voor onze andere bestemmingen is uiteraard een pré.
 • Je hebt al werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Je bent gedreven, enthousiast en deskundig, houdt van een uitdaging en bent niet schuw in het contact met klanten.
 • Je werkt accuraat en vindt het leuk het gehele proces (zowel het klantcontact als de administratieve taken) aandachtig te doorlopen.
 • Je bent een teamspeler, maar werkt (eenmaal ingewerkt) graag zelfstandig.
 • Je bent flexibel, positief en een doorzetter.
 • Je woont in (de omgeving van) Amsterdam.


Dit is wat we je bieden:

 • Een parttime of fulltime dienstverband (minimaal 32 uur).
 • Een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
  Deze functie zien wij als behorende tot functiegroep 8 (productmanager) in de reisbranche CAO.
 • Veel vrijheid en mogelijkheden voor eigen inbreng en creativiteit.
 • Inspectiereizen zijn een vast en belangrijk onderdeel van de functie.
 • Een leuke werkplek in hartje Amsterdam en daarnaast de mogelijkheid om na de inwerkperiode gedeeltelijk vanuit huis te werken.


Geïnteresseerd in de functie?

We zien uit naar je sollicitatiebrief en het eerste contact! Je kunt direct contact opnemen met Gemma (gemma@tico.nl) of Charissa (charissa@tico.nl).

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat