Logo bg white

Stopover programma's

Dubai

Beste reistijd November t/m maart

Wanneer u naar Azië, Oceanië of Mauritius vliegt met het toonaangevende Emirates dan maakt u altijd een tussenstop op de luchthaven van Dubai, een stopover is dan zeker aan te raden!

Stopover programma Dubai

Dubai is de hoofdstad van het gelijknamige Emiraat, welke onderdeel is van de zeven Verenigde Arabische Emiraten. Dubai kent futuristische gebouwen, hypermoderne en luxueuze winkelcentra en hagelwitte stranden.

Dubai kent veel eersteklas hotels, uitstekende restaurants, een goede infrastructuur en maar weinig criminaliteit. Wereldberoemd is het ‘7 sterren’ hotel Burj al-Arab. Een ander icoon van Dubai is de 828 meter hoge Burj Khalifa, het hoogste gebouw ter wereld. De prachtige Jumeirah Moskee is met zijn twee hoge torens een typisch voorbeeld van moderne islamitische architectuur en absoluut een bezoek waard. Dubai Creek is het kleurrijke en chaotische hart van de stad, waar volop handel wordt gedreven. In Bur Dubai vindt u een souq met allerhande textiel en schoenen. In dit stadsdeel ligt ook de historische wijk Bastakia, waar het lijkt of de tijd heeft stil gestaan.

Omschrijving van dit stopover arrangement

Sorteren op reisduur
Sorteren op prijs
Uniek arrangement
3 dagen
Vanaf € 295,– p.p.
November t/m maart

Stopover arrangement | Dubai

Wanneer u naar Azië, Oceanië of Mauritius vliegt met Emirates dan maakt u altijd een tussenstop op de luchthaven van Dubai, een stopover is dan zeker aan te raden!

Lees meer

Waarom een reis met Tico maken?

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Reisvoorstel op maat

Wij stellen speciaal voor u een reisprogramma samen waarin wij door middel van de route en accommodatiekeuze een exclusieve reis tot stand laten komen.

Genieten

Nadat de reis is geboekt rest u niets anders dan onbezorgd genieten van alle mooie bezienswaardigheden en accommodaties die de rondreis voor u te bieden heeft!

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat