Logo bg white

Stopover programma's

Bangkok

Beste reistijd November t/m april

Wanneer u afreist naar bijvoorbeeld Myanmar, Cambodja, Australië of Nieuw-Zeeland kan in Bangkok een prachtige stopover gemaakt worden.

Stopover programma Bangkok

Indien u nog nooit een bezoek heeft gebracht aan het hectische, maar zeer interessante Bangkok dan is het zeker de moeite waard om hier een stopover te maken wanneer u afreist naar bijvoorbeeld Myanmar, Cambodja, Australië of Nieuw-Zeeland. Luchtvaartmaatschappijen als KLM Royal Dutch Airlines, China Airlines of Eva Air vliegen direct vanuit Nederland op deze kleurrijke metropool.

Omschrijving van dit stopover arrangement

Sorteren op reisduur
Sorteren op prijs
Uniek arrangement
3 dagen
Vanaf € 195,– p.p.
November t/m april

Stopover arrangement | Bangkok

Wanneer u afreist naar Myanmar, Cambodja, Australië of Nieuw-Zeeland is het zeker de moeite waard om een stopover te maken in Bangkok!

Lees meer

Waarom een reis met Tico maken?

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Thailand reizen op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw interesses.

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat