Stopover programma's

Tico heeft enkele prachtige stopover programma's samengesteld waar u gebruik van kunt maken wanneer u naar Azië, Ocenië of Mauritius vliegt.


Fraukje van Nes • Reisexpert Stopover programma's

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

De mooiste stopover programma's

Onderstaand treft u een omschrijving aan van alle stopover programma's in Bangkok, Dubai, Hong Kong, Kuala Lumpur en Singapore.

Uniek arrangement
3 dagen
Vanaf € 195,– p.p.
November t/m april

Stopover arrangement | Bangkok

Wanneer u afreist naar Myanmar, Cambodja, Australië of Nieuw-Zeeland is het zeker de moeite waard om een stopover te maken in Bangkok!

Lees meer
Uniek arrangement
3 dagen
Vanaf € 295,– p.p.
November t/m maart

Stopover arrangement | Dubai

Wanneer u naar Azië, Oceanië of Mauritius vliegt met Emirates dan maakt u altijd een tussenstop op de luchthaven van Dubai, een stopover is dan zeker aan te raden!

Lees meer
Uniek arrangement
3 dagen
Vanaf € 215,– p.p.
April, mei, september & oktober

Stopover arrangement | Hong Kong

Wanneer u met Cathay Pacific naar bijvoorbeeld Australië of Nieuw-Zeeland vliegt dan dient u over te stappen op de luchthaven van Hong Kong. Het is zeker de moeite waard om hier een stopover in te plannen. Een bezoek aan deze indrukwekkende stad is de ideale manier om de lange reis naar Oceanië te breken.


Lees meer
Uniek arrangement
3 dagen
Vanaf € 235,– p.p.
Juni t/m augustus

Stopover arrangement | Kuala Lumpur

Wanneer u met Malaysia Airlines richting het oosten vertrekt, zal u altijd een tussenstop maken op Kuala Lumpur International Airport. Een bezoek aan deze fijne metropool is zeker aan te raden wanneer u bijvoorbeeld naar Australië, Nieuw-Zeeland, Indonesië of Myanmar reist.

Lees meer
Uniek arrangement
3 dagen
Vanaf € 420,– p.p.
Februari t/m oktober

Stopover arrangement | Singapore

Indien u met Singapore Airlines (of KLM) naar Azië of Oceanië vliegt dan dient u over te stappen op de luchthaven van Singapore. Deze strak georganiseerde metropool is een bezoek meer dan waard! Er zijn tal van interessante bezienswaardigheden en u kunt zich hier dan ook met gemak een paar dagen vermaken.

Lees meer

Wat kunt u verwachten?

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Reisvoorstel op maat

Wij stellen speciaal voor u een reisprogramma samen waarin wij door middel van de route en accommodatiekeuze een exclusieve reis tot stand laten komen.

Genieten

Wij stellen het programma speciaal voor u samen. U hoeft dan ook alleen maar zorgeloos te genieten van de bijzondere accommodaties en alle schitterende bezienswaardigheden.

Reisthema's ter inspiratie

Heeft u nog geen voorkeur wat betreft bestemming, maar wel een duidelijke wens wat betreft het soort reis? Bekijk hieronder de verschillende reisthema's

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat