Logo bg white

Oceanië

Fiji reizen

Beste reistijd Mei t/m oktober

De eilandengroep Fiji in de Grote Oceaan is voor velen het ultieme tropische strandparadijs. Met palmbomen omzoomde stranden, een spectaculaire onderwaterwereld en een zeer ontspannen sfeer zorgen voor het optimale vakantiegevoel. Een verblijf op Fiji laat zich uitstekend combineren met een prachtige reis door Australië of Nieuw-Zeeland.

Prachtige Fiji reizen

De eilandengroep Fiji ligt in de Grote Oceaan en is onderdeel van Oceanië. Naast de bekende parelwitte stranden en het kristalheldere water kent Fiji ook een prachtig binnenland. Het beklimmen van een berg, een orchideeënboerderij bezoeken, raften, een bad nemen in de hotsprings van Sabeto, of een lokaal dorp bezoeken behoren tot de mogelijkheden. Qua schoonheid en paradijselijke stranden springen de eilandengroepen Mamanuca’s en Yasawa’s er met kop en schouders bovenuit. Het is niet voor niets dat bekende films als ‘Cast Away’ en ‘The Blue Lagoon’ hier zijn opgenomen. Een verblijf op deze eilanden zal u dan ook zeker positief verrassen. Naast het prachtige natuurschoon zal u tevens versteld staan van de hartelijkheid van de lokale bewoners. De bevolking van Fiji worden ook wel de meest hartelijke mensen van de Pacific genoemd. Wij verzorgen met alle plezier prachtige reizen naar Fiji, Australië en Nieuw-Zeeland.

Een greep uit ons aanbod

Tico’s reisspecialisten hebben enkele mooie Fiji arrangementen voor u samengesteld. Wij laten u graag verblijven op verschillende locaties en hebben daarnaast enkele mooie en luxueuze accommodaties voor u geselecteerd.Deze arrangementen Fiji zijn prachtige te combineren met een reis naar Australië & Nieuw-Zeeland.

Sorteren op reisduur
Sorteren op prijs
Uniek arrangement
7 dagen
Vanaf € 1.325,– p.p.
Mei t/m oktober

Fiji arrangement | Mamanuca eilanden

Gedurende dit 7-daagse arrangement brengt u een bezoek aan de Mamanuca-eilanden. Allereerst overnacht u op het hoofdeiland Viti Levu, waar u enkele interessante excursies kunt maken. Vervolgens verblijft u enkele dagen in een comfortabel resort aan de prachtige stranden van de Mamanuca-eilanden.Dit 7-daagse Fiji arrangement is de perfecte afsluiter van een reis naar Australië & Nieuw-Zeeland.

Lees meer
Uniek arrangement
7 dagen
Vanaf € 1.425,– p.p.
Mei t/m oktober

Fiji arrangement | Yasawa eilanden

Gedurende dit 7-daagse arrangement brengt u een bezoek aan de Yasawa-eilanden. Allereerst overnacht u op het hoofdeiland Viti Levu, waar u enkele interessante excursies kunt maken. Vervolgens verblijft u vier nachten in een comfortabel resort op een van de prachtige Yasawa-eilanden.Dit arrangement is prachtig te combineren met een reis naar Australië & Nieuw-Zeeland.

Lees meer

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben ervaring in de verzorging van de mooiste Fiji reizen en assisteren u graag.Tevens hebben wij veel ervaring op de bestemmingen Australië & Nieuw-Zeeland, landen die zich prachtige laten combineren met een reis naar Fiji.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw verzoek.

Fiji vakantie op maat

Samen met u selecteren we de beste locatie voor uw Fiji vakantie. U bepaalt zelf hoe lang u er wilt spenderen en waar u wenst te verblijven.

Genieten

Het enige wat u nog hoeft te doen is te genieten van uw heerlijke verblijf op Fiji. Geniet van de heerlijke stranden en de goede faciliteiten van uw accommodatie.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang ca. 4 keer per jaar onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat