Uw onvergetelijke reis begint bij Tico!


Vanuit onze passie voor reizen bieden wij prachtige privéreizen aan naar 29 bestemmingen in Latijns-Amerika, Azië, Afrika, Oceanië en de Poolgebieden. Wij streven ernaar u met een bijzonder reisprogramma en unieke accommodaties een fantastische herinnering te bezorgen.

Ik ben op zoek naar de perfecte reis in de maand...

door
21 dagen
Vanaf € 11.955,– p.p.

Argentinië reizen | Argentinië Deluxe

Spectaculaire luxe reis langs de mooiste hoogtepunten van het land voor de luxe reiziger. U verblijft in exclusieve en zeer gerenommeerde accommodaties welke wij speciaal voor u hebben geselecteerd. U bezoekt Buenos Aires, El Calafate, Lago Desierto, de omgeving van Bariloche, de wijnregio Mendoza en sluit af bij de watervallen van Iguazú.

Lees meer
15 dagen
Vanaf € 7.625,– p.p.

Cambodja reizen | Cambodja Deluxe

Deze luxe reis Cambodja, laat u in 15 dagen op luxe en comfortabele wijze kennismaken met de belangrijkste hoogtepunten van dit indrukwekkende land. Op privé-basis bezoekt u onder andere de tempels van Angkor, de hoofdstad Phnom Penh en de prachtige jungle van het Cardamom National Park. U eindigt uw luxe reis Cambodja met een verblijf in uw eigen villa op het eiland Koh Russey.

Lees meer
20 dagen
Vanaf € 9.160,– p.p.

Ecuador reis | Luxe rondreis Ecuador

In 20 dagen maakt u gedurende deze luxe reis Ecuador kennis met de veelzijdigheid van het prachtige land. Tijdens deze bijzondere reis door Ecuador bezoekt u o.a. Otavalo, Quito, Cotopaxi, de exclusieve Kapawi Lodge in de Amazone, Cuenca en natuurlijk de unieke Galápagoseilanden.

Lees meer
20 dagen
Vanaf € 5.295,– p.p.

Sri Lanka reizen | Natuurreis 'Treasures of Nature'

Bijzondere natuurreis door Sri Lanka met uw eigen chauffeur waarbij u verblijft in prachtige en uniek gelegen accommodaties. U begint uw reis in Negombo vanwaar u naar het Wilpattu National Park reist. In dit park maakt u een aantal jeep safari's om het rondlopende wild te spotten. Vervolgens brengt u een bezoek aan de leeuwenrots van Sigiriya en verblijft u in de prachtige tenten van de Madulkelle Tea & Eco Lodge spectaculair gelegen in de Knuckles Mountain Range nabij Kandy. U reist vervolgens naar het Gal Oya National Park en naar het bergdorpje Ella waar u heerlijke wandelingen kunt maken. Hierna verblijft u in het unieke Ahaspokuna Bush Walks Camp, een kampement dat enkel te voet te bereiken is. U sluit uw natuurreis Sri Lanka af in een kleinschalige accommodatie nabij het Horton Plains National Park.

Lees meer
17 dagen
Vanaf € 10.700,– p.p.

Zuid-Afrika reis | Luxe Safari reis Zuid-Afrika

De luxe safari reis Zuid-Afrika neemt de fanatieke natuurliefhebber mee naar de mooiste safari plekken van Zuid-Afrika. Het Madikwe Game Reserve, Marakele National Park en Lion Sands ontbreken uiteraard niet in deze bijzondere reis. Om de safari-ervaring compleet te maken verblijft u in een luxe boomhut, in het wild, ver van de bewoonde wereld. Deze reis eindigt aan de tropische kust van Mozambique.

Lees meer
Gemma Hanrath • Reisexpert Argentinië

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Argentinië reizen | Argentinië Deluxe 21 dagen

Cambodja reizen | Cambodja Deluxe 15 dagen

Ecuador reis | Luxe rondreis Ecuador 20 dagen

Sri Lanka reizen | Natuurreis 'Treasures of Nature' 20 dagen

Zuid-Afrika reis | Luxe Safari reis Zuid-Afrika 17 dagen

De reisspecialisten op reis!

Onze reisspecialisten delen graag hun mooiste reisverhalen, foto's en video's die ze tijdens hun inspectiereizen hebben gemaakt. Op de blogpagina vindt u een verzameling van reiservaringen en informatieve artikelen waarmee wij u een mooi beeld geven van onze bestemmingen en accommodaties. Laat u inspireren! U kunt ons ook vinden op YouTube waar verschillende video's te vinden zijn van de gemaakte studiereizen.

Tico Reizen, reisspecialist sinds 1993!

Ons kleine, maar zeer gedreven team bestaat uit ervaren en kundige reisspecialisten. Wij kennen onze bestemmingen en hebben er één of meerdere malen rondgereisd of zelfs gewoond. Wij kennen prachtige en gunstig gelegen (boutique) accommodaties en werken samen met uitstekende lokale partners ter plaatse. Wij nemen u de organisatie van een reis graag uit handen, zodat u met minimale inspannig, maximaal kunt genieten.

Lees meer

De mooiste bestemmingen

Wij selecteren onze reisbestemmingen met zorg. Niet ieder land is dan ook een Tico bestemming. Heeft u een land gevonden waar u graag uw vakantie wenst door te brengen? We horen het graag. Onze specialisten zullen u probleemloos kunnen enthousiasmeren en met plezier een uniek reisplan voor u maken.

Lees meer

Erica & John over de reis naar Ecuador

"Boeken bij Tico Reizen is uitstekend bevallen. Wij kunnen deze reisorganisatie zeker aanbevelen. Alles is keurig verzorgd en ze reageren snel en deskundig op vragen en wensen."

Wat kunt u verwachten?

Wij zijn specialist in high-end maatwerkreizen en expert in het uit handen nemen van zorgen. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van het avontuur.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en snel reageren op uw vragen.

Reisvoorstel op maat

Wij stellen speciaal voor u een reisprogramma samen waarin wij door middel van de route en accommodatiekeuze een exclusieve reis tot stand laten komen.

Genieten

Nadat de reis is geboekt rest u niets anders dan onbezorgd genieten van alle mooie bezienswaardigheden en accommodaties die de rondreis voor u te bieden heeft!

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat